Moder jord är väldigt vis, vi lyssnar på henne. Längtar till lördag när alla kommer hit på retreat. Solen har jagat oss hack i häl precis hela dagen och vi har firat midsommar, lite i förtid, med massa söta jordgubbar. Efter morgonyoga, morgonjogg, morgoncykling och mysig frukost har det varit raska små flickor, som jobbat med att kvalitetssäkra reteraten. Vi var bland annat varit “tvugna” att provyoga pass, provsitta på stranden, bada havet (18 grader enligt mig, men över 20 enligt Malinda), smaka oliver, vandra i Tavira, kolla kyrkor och Kaféer. Väderleksprognosen ser mycket gul ut och vatten finns på rummen. Nu extremt välförberedda. Ingen idé att oroa sig för något som inte har inträffat. Vi ses. Love Live – Jona

  

  

  1. Hej Jona och Malinda
    Nu räknar jag minuterna. Ser klart ut över Danmark!
    Snart kommer vi.
    Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.