När jag sitter och tittar ut över Atlanten mot Amerika inser jag hur obetydligt liten jag är. Vi har testkört mitt nya ”beachyogapass” och det funkar fint att yoga i den mjuka mysiga sanden utan en massa mattor, kuddar och onödigt tingel tangel. Vågorna var bångstyriga i dag och det krävdes arbete för att komma ut, man fick ta sats, springa ut, dyka in under vågen, crawla lite, dyka in under nästa våg. Och så vidare. Väl ute  vaggar havet skönt. Malinda och jag är fortfarande lite oense om vattentemperaturen, så vi får nog skaffa oss en termometer… Mörkret sänker sig nu över gården. I morgon möter jag upp yogafolket på flygplatsen… från Köpenhamn, Stockholm, Göteborg, Stansted, Frankfurt. Hoppas alla kommer lyckligt fram. Kram kram – Jona

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.