Lotusblomman har slagit ut i dammen utanför mitt hus i natt. Nu är det dags. Jag stänger av dator och mobil och återkommer om en dryg vecka med bilder och sånt. Tills dess råder stillhet.  Puss- Jona

Det är med stor glädje vi nu inleder vår kundaliniyogaretreat i Portugal den 24 april till 1 maj 2010. Här kommer vi, för första gången, att tillbringa sju dagar i följd med att lära ut och utöva esoteriska läran kring Kundalini Shakti Överföring. I tusentals år har yogis i perioder dragit sig undan för att fokusera på andliga mål, fjärran från vardagslivet, med målet att utvecklas utan frestelser eller yttre störningar. Att för en tid dra sig undan världen, antingen i ensamhet eller tillsammans med en grupp likasinnade, har varit en hörnsten i den andliga praktiken och en nyckel till själslig utveckling. När vi slipper ägna oss åt andra åtaganden än att söka efter den egna vägen är det fritt fram för sinnet att släppa gamla vanor och mönster. Djupa meditativa tillstånd, som annars tenderar att gå upp i rök så fort vi lämnar yogasalen för att äta frukost, får här en möjlighet att stanna kvar, då vårt sinne förblir i djup kontemplation.

  1. Ser ett grönt blad på bilden – tar på mig den gröna marathon.se kepsen … aldrig kunde jag väl tro att det skulle bli så här när jag nätsökte på “cykelram triathlon” – kan också berätta att jag nu bor i Helsingborg och skall springa Broloppet 2010. Förresten triathlon skall jag då aldrig börja med, men kanske är det en cykelram till en bekväm racer som jag letar efter och så fann jag en lotusblomma!

    Kunde inte låta bli att skriva denna hälsning till din fina jonayoga-sida.

    Kurt Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.