”I drew a line, I drew a line for you, Oh what a thing to do, and it was all yellow”

Glad. Har ätit maskros och fått en ny fin färgbok som present. Gott, gult, nyttigt och glädjande. Gult är den positivaste färgen av alla enligt mitt lilla färglexikon. Solsken är det gulaste ordet. Här pågår vårstädning av kropp och själ. Förra veckan i Portugal blev jag snygg på insidan**. Denna veckan passar jag på att blir snygg på utsidan. Kör en riktigt vårgrön rå diet som får kromosomerna att krylla sig under ytan. Äter grönt i mängder i takt med att våren blommar ut. Lite bastubad, fix av fötter, fotfil och diverse krämer polerar ytan. Har alltid sagt att det viktigaste för en yogalärare av klass är att ha snygga fotsulor. Hasta!

Jona 

**Inom Yogisk filosofi pratar man om meditation som en slags mental hygien, en inre rening. Ta hand om din insida, red ut dina grejer, så att du inte  ”viftar runt med din skit”  inför ögonen på alla du möter. Enligt denna princip är det lika viktigt att meditera varje dag som att duscha**

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.