En kavlugn vecka har rullat på i Skåne. Inte en krusning på havsytan har synts till. Har själv också känt mig väldigt tillfreds och lugn. Ingenting har blivit som jag planerat men… Tja, bra ändå. Antingen är jag urussel på planering eller en jäkel på att leva i nuet. Kreativiteten har trots lugnet varit på topp. Har jobbat med alla mina kanaler. Sport som vanligt med Sara Löp och Lotta Sim. Mysig lunch med Tove Triathlet. Väldigt spännande kreativa projekt med Nina Reklam, Jonk Datanörd och Åsa TV-mamma. Och jag har hållit i pennan själv också minsann. En idé och uppenbarelse i Indien, blev en skiss, blev en ritning, blev en asläcker, superfräck, världssnygg tatuering, som ingen har sett maken till på denna jord. Tre timmar lite drygt tog det och nu sitter den fast. Thomas Tatueraren har ett hjärta av guld och är väldigt snäll och trevlig. Efteråt firade vi med jordgubbar. Njut av din fredag, solen värmer, låt dig maten väl smaka.

Tills vi ses – kram o kärlek

Jona

  1. Men Jona, du sa ju inte att du skulle eller har tatuerat dig… Nu ær jag nyfiken!
    Jag hør av mig så vi kan yoga ihop. Tack før en supertrevlig lunch! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.