På den gamla goda tiden höll jag blicken på vägen…Denna måndagen har jag helt saknat fokus och riktning. Det började med att jag råkade ha mitt headset påslaget i omklädningsrummet. Min konversation med Bodypumpledaren hördes därmed klart och tydligt hela vägen upp till spinningsalen på våningen ovanför. Eleverna var mycket glada och upplivade. “Förra veckan hörde vi dig på toaletten”. En olycka kommer sällan ensam som det sägs. Jag hade packat med mig en sko med SPD-kloss (som jag har på spinning) och en med Dura-Ace (som jag har till min racercykel). Hela passet fick jag hålla god min fast jag inte fick fast ena foten i pedalen utan fick balansera obekvämt och med livet som insats. När jag kom ut ur duschen satt Tove och väntade…Ja just det vi hade visst en date. Ibland är det bra att kolla i sin almanacka innan man ger sig iväg på morgonen. Denna kvinna är inte helt hemma efter helgens flygtur i Bohuslän verkar det som. Musiken blev i alla fall skitbra! Och jag gör gärna bort mig om någon blir glad.

Jona

  1. Ett klassiskt fall av det som vi kallar för “fokus pokus”, alltså när ens fokus är som borttrollat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.