Hej ungdomar nu är jag i Skåne igen! Jag tog en sväng om Polen och jobbade yoga med Bhai Himat. Första besöket var i egenskap av ung arkitekt. Det skulle tittas på hus. Nu har jag haft nöjet att upptäcka människorna och grönskan långt utanför staden. Tittar nog hellre på människor än hus har jag kommit på. Jag möts av en otrolig välkomnande värme och vänlighet. Grönskan och bördigheten är vidunderligt vacker. Vi äter spännande gröna saker som kocken hyvlar ner med lie strax innan lunchen och dricker te av mynta… Lukten av hästskit slingrar sig ända in i yogasalen och det är över tretti grader när jag springer min morgonrunda. Allt detta och lite till. Ja är så tacksam och glad för allt jag får uppleva i mitt liv…

Ha en härlig helg- Kärlek och Sol.

Jona

  1. Dzien dobry Super Jona !

    Gillar bild nr 6 med “mieso, wedliny, drob ” som betyder i stort sätt : Kött, korv, kycklingar etc… :-) hihihihihi

    1. Zhest Kinga Love! Gud vad roligt, hoppas vi ses snart, kanske på beachen.
      Viktoria, mejl vängtar på dig. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.