Jobbar vidare på att bli äldre och tygla mitt heta humör. Instinkterna börjar återvända. Min högst ovetenskapliga teori är att mycket träning plockar fram djuriska beteenden och släpper loss inneboende ilska. Mycket stress i kroppen gör att adrenalin, spännande hormoner och subtila ämnen rullar runt helt utan styrning i systemet och förpestar blodomloppet. När man minst anar det kommer vulkanutbrottet. Man skriker rakt ut: ”Stanna då din förbannade jävla idiot” Detta inträffade nyss när en bilist försökte döda mig och min cykel. Jag kan inte skylla mitt utbrott på svagt nervsystem utan slår till med ”adrenalinteorin” Tröstar mig med att bilisten var i sin egen värld, omedveten, ouppmärksam, icke-närvarande och dessutom (tack ske lov) inte hörde mitt ilskna stridsrop. Hör bra gör däremot Buddha, Jesus, Muhammed, Shiva och company. Nu ligger jag risigt till på karmakontot och upplysningen är avlägsen, men jag är lika glad för det. Ny bok på gång. Uppstartsmöte på stranden med FormgivarNina och FotografUlrika. Har även hunnit smälla tre rawfoodtårtor på två dagar mellan passen. Tack kära vänner, det var gudomligt gott.

Tusen tack för att du läser. Vidunderligt vackra drömmar och sällsamt skön sommarhelg. Mig hittar ni i havet, på vägen, stigen eller mitt emellan.

Jona

    1. Hej hej, tack för att du frågar Berit, den kommer om exakt 10 månader :o) Jobbar lugnt och metodiskt, varje kapitel skrivs när inspirationen och meditationen är på topp. Blir en julklapp 2011 :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.