Helgen gick fort och intensivt  på det gamla vanliga temat: Träning för kropp och själ kryddat med social samverkan. Jag har minglat hårt på Formtoppens jubileumsfest på Strandbaden i Falsterbo med grill, stand-up, Elvis, afro-dans, live-band med bar bringa och 500 vältränade människor på party. Tack Per, alla underbara kollegor och kunder för tio goa år! Eftersom jag är gymmets morgonpigga fick jag den stor äran att köra morgonpasset spinning dagen efter. Skönt svettigt när solen bakar sina trettio grader, men det är smällar man får ta för trogen tjänst i kåren. Havet svalkar oerhört skönt en het och solig söndag sedan, och jag är jätteglad att vänner vill simma med mig; en avdankad triathlet :-)

Nu när det inte finns något tävlingsmål i sikte, har jag lite svårt att koncentrera mig på att simma fokuserat och fort, för det finns så mycket att kika på. Oräkneliga vågor vaggar obekymrat vidare, men under ytan gömmer sig en spännande värld av oupptäckta detaljer. Coach tittar lite irriterat åt mitt håll och tycker att jag ska stoppa undan kameran och trycka på lite. 

God natt från Hölle, jag ska drömma om delfiner. I gryningen mediterar vi igen. 

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.