Julia berättar om sina erfarenheter av rockfesten på Roskildefestivalen. Ren glädje och fantastisk musik i nio dagar. Jag fick både lämna och hämta tjejgänget på festivalplatsen. Stämningen var både lycklig och härlig och jag blev sugen att slå upp ett eget tält. Nästan. Min tid kommer. Denna mamman ska nämlich få leva tält- och festivalliv i Frankrike snart. Det blir lite annan musik och aktiviteter, men minst lika festligt och spännande när tusentals människor möts av ett brinnande intresse för yoga. Fick schemat i dag av Satya Singh (event direktören) och jag ska uppträda hela 3 gånger, nämligen den 28,29 och 30 juli kl. 17:30-19  på “Skogscenen 10”  Det blir 1,5 timme show med Yoga-Jona tre dagar i sträck. Jag bara förbereder mig… reder mig…. 

Min mobiltelefon är för närvarande på reparation, men mejl fungerar utmärkt. Nu mot Visby och Almedalen. Flyger 9:15 torsdag morgon och sedan ska det minglas i dagarna tre. 

Tjingeling… Jona

  1. Jona! Förvänta dig inget och var beredd på allt! Och glöm inte att ha ROLIGT! Åh, jag önskar jag var där, det låter så roligt – ska bli spännande att höra om hur ni har haft det alla dom som far neråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.