Morgon på Fårö. Viken underbar start. Glad är ordet. Känner mig som hemma hos Ingmar Bergman. Tidigt tidigt trippar jag iväg och hittar en perfekt plats för meditation mellan lammpluttar, fågelbajs och skränande tärnor. Sedan springer jag en lätt och ledig runda. Nya platser väcker alltid min nyfikenheten och gör benen pigga. Efter den marschen var man lagom kokt och det vara bara att dyka i böljan den blå tillsammans med mannen, som vaknat lagom tills det roliga började. Som kronan på verket denna ljuva morgon hade jag den stora äran att yoga med några locals. Yoga, yoga, alltid denna yoga, men det är rätt läckert när man tänker efter, för vart jag än i världen vänder kan jag alltid hålla ett yogapass. Dagarna i Gotland har varit helt fantastiska, jag kan inte nog hylla denna ö med dess underbara människor, hänförande landskap och galet goda mat. Vi har varvat Almedal med tidiga löprundor, umgänge med vänner och nya vatten att simma i. Bilderna är från Djupvik, Visby, Blå Lagunen, Hangvar och Fårö. Njut av den varma natten. Jona

           

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.