Jag tänker bäst under ytan, nej fel, under ytan tänker jag inte alls, och då kan de riktiga svaren få komma upp till ytan. På land är det bara köra köra köra, men i havet hittar jag stillhet och vila och svaren på de stora frågorna. Ge mig några moln på himlen och ingen annan visar sig på stranden eller i havet. Fick en fantastiskt fin simning med mig själv som ända sällskap. Flyta, andas, sväva, glida. Det är så oerhört grönt under ytan. Grönt, skönt, helande, lugnande. Jag är tacksam, bortom ord, över att leva vid havet. Havet är min lisa för sälen. Lite social måste en söndag även få vara. Fick cykla en snabb runda med vänner där huvudattraktionen var frukost på da Aldo. Nu kommer finska släkten instormande över tomten.. gäststugan städad och vädrad. Välkommen! Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.