Härligt att vara tillbaka på jobbet igen! Summerar en strålande solig vecka av beach och yoga alla dagar. Därtill en fin dos av simcykelspring, familjehäng och vegetariska läckerheter. Sommaryogan börjar vid vattnet. Antingen doppar man sig hastigt, eller så simmar man några meter. Vattnet är skönt och vi behöver inte ens veva särskilt fort för att få upp värmen. Vissa låter bli och det blir lika bra yoga ändå. Veckan bjöd även på glamour och 1 match tennis i Båstad och sedan fick jag cykla hela vägen hem. Imponerad just nu på Therese Alshammar och Lars Frölander, som strider i poolen och tar nya guldmedaljer år efter år. De gråter inte över åren som går, utan bara simmar på.

Ses måndag, onsdag, fredag 8:45 vid bastun by the beach. I regn eller sol, jag är där.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.