Fredagen den 6 augusti kl. 8:45-10 har vi ett extrainsatt yogapass på stranden, havet och i gläntan. Varmt välkommen, det blir kryddigt Chai och något smått&gott efteråt. Nu bär flyget till Paris och den europeiska yogafestivalen. Ryggsäcken är packad och jag är förväntansfull inför allt; yogan, människorna och vilan. 

Vi ses i gläntan snart igen, tar med mig inspirationen hem. 

Jona

  1. Hejsan! Nyligen bestämde jag mig för att samla Sverigs alla bloggar relaterade till hälsa. Däribland områden såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sida passar in där så skulle jag gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.