Känner mig förnyad, upplyft, sprittande. Som vanligt med andra ord. Nu börjar även ett visst lugn att infinna sig, vilket tas tacksamt emot. 

Det är yogafestival och alla är enade i samma tält och på samma fält; ryssar, polacker, holländare, tyskar, svenskar, finnar, sydafrikaner, spanjorer, engelsmän, mexikanare, sikher, kristna med mera löst folk och en och annan Höllvikenbo… 

Programmet är digert och lärarna lysande. Yoga morgon, middag, kväll. Jag lägger mitt mesta krut på Guru Dev de inledande dagarna innan den Vita Tantran tar vid.

Mitt tält är mitt hem och mitt revir och tillfälliga gäster i sovsäcken är snälla spindlar, gräshoppor och en och annan myra. Ja och Oskar 3 och Tuva Fiona 4, mina söta grannar i tälten intill. Löparkläderna torkar på taket. Passar på att utforska nya stigar och få upp värmen efter morgonmeditationen.

Till min stora glädje fick jag undervisa i skogen. Fin stämning och spännande med så många nationaliteter i samma glänta. Höll det enkelt och mjukt. Tror inte att jag gjorde bort mig helt för får komma nästa år igen…

Varje kväll är mer musik, alltid live av yogans världsartister. Man kan mingla runt i basaren med yogiskt tingeltangel och rökelsedoft, sitta i möten med sköna typer och dricka yogite i mängder. Eller fixa frillan.

Livet är enkelt på träningsläger. Peace Love Yoga. Mer bilder här. 
Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.