”Du måste komma hit och vila i gräset med mig”

Avtryck på ängen, i Frankrike, där jag nyss sprang. Grönska främjar kreativiteten har jag hört… och jag älskar grönt… Är inne i en intuitivt impulsiv fas, som jag vill ta vara på och låta blomma. Kommer att ta en kreativ paus från hemsidan en stund och lägga energin på annat håll.

Varma sensommarvindar, ses i september.

Jona

  1. Hej kära, det var ett underbart pass, vila och meditation idag. Ska försöka memorera – även med min hjärna, som blev helt bortkopplad idag.
    Kram och ha det bra med familjen resten av sommaren. Eva

    1. Avslutningspasset var så här Eva:
      Efter några nya&gamla stående uppvärmningsövningar gjorde vi i rask följd sträckställningen, bågen, halva hjulet och fisken. Alla med eldandning o en minut. Efter gongavslappning mediterade vi på Sat Nam med handrörelser. Kram i fortsatt mysig sensommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.