Mitt heta humör gillar inte att svettas vid spisen, däremot älskar jag att hacka med kniven. Blandar helst till en rå sallad baserad på principen “man tager vad man haver” och inspiration. Vill gärna äta mer levande föda, men jag är otroligt oorganiserad och glömmer alltid att skölja groddarna och lägga nötterna i blöt. Mina smarta rawfoodvänner tycker givetvis att det är hur lätt som helst och peppar: “It’s so easy you can’t believe it”. Javisst, svarar jag entusiastiskt, och köper något nytt och exotiska att lägga i blöt. När ivern lagt sig efter någon dag står jag där med sunkiga intorkade groddar. Nåja. Allt förtjänar oändligt många nya chanser. Därmed ska jag ge levande föda en ny start nu när det snart är måndag, ny månad och allt. Ska testa att fixa med mina groddar varje morgon precis innan meditationen, för jag glömmer ALDRIG att meditera.

Ok! Dags att blötlägga/ Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.