Nu är det slut på allt för frikostig improvisation. Är inne i ett träningsprogram. Javisst! Det trodde jag aldrig om mig själv, men det är den nakna sanningen. Fram till jul kör vi simmacyklaspringa utan att blinka. 16 veckor till formtopp. Coach må ursäkta, men jag har, helt fräckt och okonventionellt mot mina principer, knyckt ett färdigt framgångsrecept ur en triathlontidning. Ett glansigt magasin med artiklar prydda av snygga, sega, starka människor, som utlovar otroliga resultat på väldigt kort sikt. Jag tror inte på genvägar men har ändå hoppat på ”A Super Simple Half-Ironman Training Plan By Matt Fitzgerald” Jag tror dessutom att ingen någonsin följer de där programmen, men någon måste ju vara den första. Har lovat ge Matt lite feedback efteråt. Det enda kruxet är väl att det inte finns någon tävling på julafton att mäta resultatet på :0)

Tack Janne för att jag får låna bilen till Trelle för att simma. Smått lyrisk i morse.

Utanför badhuset leker den outtröttliga Amazonen med Delfinen. Konstnären är Carl Milles och att skulpturen heter Solglitter. Passande namn. Tack för den upplysningen!

Blivande världsstjärnor på läger i Höllviken och får sig en dos yoga. Otroligt imponerande koncentration och närvaro. Tack för att jag får jobba med det jag älskar! Rosorna är inne i sin andra blomning. Gässen drar i horder runt himlavalvet. Yogalärarutbildningen- andra året har börjat. Terminen likaså. Tack finaste min mentor och andliga vägledare Wiveca. Allt rullar så smidigt när du är med. Tack alla nya och gamla elever för er nyfikenhet. Tack Malinda, Sara, Anna, Eva och Eva för att ni undervisar med hjärta och klokskap.

Frihet och flyt är viktiga inspirationskällor, det ok att trycka på lite extra när andan faller på. I morgon cyklar vi, måtte stormen bero.

Jona

  1. Härligt Jona. Kanske är det du som kör din egen halva IM på självaste julafton medans familjen fixar julmaten!
    Hör av dig, kör gärna en samträning innan jul;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.