Sjunk ner mot jorden, vila pannan mot marken, sträck fram dina armar och pressa handflator mot varandra. Andas lugnt och långsamt och långt. Ge dig hän, tillåt allt att ha sin egen gång, släpp taget om det som tynger…

Glöden flammar upp till heta lågor varje gång du är i kontakt med din innersta innerliga passion. Din drivkraft vaknar till livfull eld och vägleder dig vidare. Plötsligt är du fullt närvarande i nuet och upplever en djupare mening, innebörd och harmoni – i kontakt med allt. I kontakt med gnistan, ditt ursprung.

Ibland falnar glöden och du känner dig orkeslös, viljelös och saknar sann glädje. Då är goda råd definitivt dyra. I dagens lösningsfokuserade samhälle är det väldigt inne att ta tag i sin situation och förväntas GÖRA!!! något. Skriv en lista. Ta tag i ditt liv. Ett altarnativt sätt kan vara att bara släppa taget helt och sjunka in i tillit till det gudomliga. Bara slappna av, vila och låt saken ha sin gång. Guru Pranam är en yogaställning, som kommit att bli lite av en favorit genom åren. Ställningen är väldigt utlämnande, en gest fylld av tillit. Bra att ta till när man inte vet vad man ska göra.

Ha en mysig måndag, vila gärna mot jorden mellan varven.

Jona

  1. Hej Jona, läser om Guru Pranam och förstår nu varför jag tyckte så mycket om att vara i den ställningen under sommarens yoga på bryggan. All gråt som kom var förmodligen förlösande och behövlig. Sat nam

    1. Hej Sanna!
      Det är Seal (and friends), du vet han snyggingen, som är gift med supermodellen Heidi Klum :0) Skivan är en Kundaliniyogaskiva, som heter a Game of Chants.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.