Fredag är cykelfest. Först inne sen ute. Tack Ann för att du är tvungen att jobba, så jag får ta ditt spinningpass. I morse var jag helt speedad av spenat. Det är något konstigt med den drycken. Känner mig helt hög och säger bara helt galna saker i mikrofonen. Har testat många kreativa lösningar i veckan. Valmöjligheterna är många, och det kräver sin man att utse en klar segrare. Debatten går vild. Rött och passionerat med jordgubbar och banan? Grönt och skönt med spenat och avokado? Får inte till den rätta blå nyansen; funkar det med lila? Blåbär och banan är veckans vinnare!

Nu väntar landsväg. Det ser för övrigt ut som att sötebrödsdagarna som solskenscyklist är över. Hösten är här med allt vad det innebär av salig blandning mellan storm och regn. Biken Bianchi Belle får inte ens stanna inne när det regnar numera. Det kallar jag seriös satsning från min sida. Springa kan man ju alltid mäkta med när det regnar, men cykling i regn, det kallar jag Sann Passion. Josefin kommenterar det hela med ett avmätt: ”Träna hårt nu mossan (utan r i Skåne), så kan du lata dig  i jul sen”.

Håll huvudet högt, stolt hållning. Yoga på och meditera mera.

Yo-Jona

  1. Start 13.40 imorgon vid ryttarstadion :)

    Hoppas du kan slinka förbi, hade varit ljuvligt att höra dina härliga röst klinga.

    Apropå tokigheter, läste i dag om en instruktör som frågade sin platschef om han ”sett hennes muff”. Ja, så tokigt det kan bli om inte headsetet är på plats.

    Kramar från stan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.