Katarina, hitåt i bild, vann milloppet galant.

Lyckad ögonblicksbild om jag får säga det själv* Fångar fint gatuhusen i Skanör och visar en glimt av blå löftesrik himmel. Två starka tjejer tävlar sida vid sida, springer mot solen. Skuggorna är långa, vilket vittnar om höst och eftermiddag. Dessutom har tjejerna lyckats väldigt bra med stajlingen. Visst blir man sugen på att springa!

Lovely Lördag önskar Jona

*jag är verkligen ingen fotograf alls, knäpper av alla mina bilder på en höft med mobiltelefon eller en superenkel pyttekamera, är bara väldigt road av att fånga en känsla.

 1. Och fångar känslan, det gör du! Har blivit inofficiellt inbjuden till ditt hak av Katarina och jag kommer GÄRNA! Åh vad vi ska grodda, träna, balansera våra dosher och yoga! När får jag komma? :-)
  (P.s. Nej alla är inte vego i HSK men de är snälla nog att anpassa sig till lilla mig. :-) )

 2. Kände igen dig från Katarinas blogg och visst var det väl du som stod där ute vid 4km passeringen och hejade på i vit hjälm? Om det var du så tack, det gav en skön kick för det var ganska folktomt där längst ute :)

 3. Anna, visst fick vi fin ögonkontakt under loppet :o)
  Ingmarie, stugan står tom nu när sonen flyttade till Lund, vi får ordnar läger!
  Daniel, japp du kan kalla mig Jona-me-hjälmen.

  Puss!

 4. JAAAA!!! Det var precis det jag tänkte fråga dig om Jona. Vi hyser in Ingmarie hos dig och så yogar vi, löptränar och äter näringsrik mat. Det är helt sjukt men detta är en tanke jag satt igång för länge sedan och nu har den hittat hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.