I dag svischade jag upp så snabbt upp över bergskammen att inte ens kameramannen hann med. Vi har inte sett en enda racksträcka än runt Ronda och El Burgo, men det kommer väl senare i veckan. I morgon cyklar vi nämligen vidare till annan by och följebil tar med packningen. Mycket professionellt. Förutom vissa spontana ryck, så tar jag det lugnt. Det är ingen större idé att bygga upp en grym formtopp i oktober, som blir svår att upprätthålla under den karga Skånska vintern. Det som fungerar är att fokusera på är teknik. I dag på lunchen fick jag ett helt föredrag om backteknik- nedför. Det finns alltid en förbättringspotential. Skulle man vara fullärd kunde man lika gärna lägga sig ner och invänta sin sista dag, eller få ett så stort uppsvullet huvud att man inte skulle kunna prata med folk längre. Just nu är mina ben möra och huvudet tänker inte så bra alls. Fattas bara mat för att göra denna dag fulländad.

Kramar och värme

Jona

  1. Ser ju fantastiskt ut! Och du ser verkligen ut att vara i form! En stilla undran; vad äter du när du tränar så mycket – klarar du dig på rawfood?

  2. Du har så rätt.
    Det känns i kroppen att du har rätt.
    Om ändå inte vispgrädde inte vore så gott. Och choklad. Och mina hembakade kanelsnäckor.
    Fast jag älskar apelsiner också :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.