Yoga. Kirtan Kriya. Yogithe. Sinnesfrid i juletid den 6/12 kl. 20.30. Ge dig själv en stämningsfull upplevelse. 31 minuters mantrameditation. Kirtan Kriya med Jona. Vi övar mjuk yoga först, och dricker kryddigt yogithe med tilltugg efteråt. Välkommen måndagen den 6 december kl. 20.30-21:45 till Lilla Salen, Formtoppen. Medtag egen T-mugg och meditationskudde. En helt frivillig donation kommer att samlas in till förmån för Bröstcancerfonden, men du är mycket varmt välkommen även utan börs. Känn inget tvång. Klassen är öppen för alla nivåer. Anmälan sker till Jona direkt på SMS: 0708-177871 eller e-post: jona@yogajona.se

Ta tillfället i akt till en unik upplevelse i Sverige. Möt Bhai Himat från Albequerque, New Mexico. Uppmjukande skön Yoga, djup meditation, yogite & kryddigt ayurvediskt tilltug, mys, mingel, värme och avslappning. Fredagen den 19 november 2010 kl. 18-21 på hotell Norregård i Falsterbo. Priset är 500 kr och betalas kontant på plats i salen. Ta med en filt till avslappning och meditation. Du kan läsa mer om Bhai Himat genom att klicka på hans namn. Anmälan per e-post: jona@yogajona.se eller SMS 0708-177871

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.