Löven singlar ner med vindens hastighet och det är dags att acceptera höstens intrång på allvar. Livet går vidare oavsett vilken illusion man sitter fast i tänker jag. Vi försöker ordna och stukturera, men allt är ämnat att förändras.

Jag bara älskar älskar älskar denna Poncho. Känner mig varm, trygg och inbäddad mitt i stormens öga. Yogamattan, som inte syns, isolerar fint mot vätan underifrån och jag kan meditera mysigt till doft av jord, löv, mossa. Tack Gurudass från Chile för den!

Läser mycket  just nu och får en go känsla. Har snöat in på  Knut A Jacobsen (1956) som disputerade vid University of California och är professor vid sektionen för religionsvetenskap, Universitetet i Bergen. Han är ärkespecialist på hinduism och sydasiatisk buddhism och har under många och längre perioder vistats i Indien.

Själv är jag långt ifrån Indien just nu men hemma från Hamburg. Där var väldigt trivsamt och kreativt. Träffade alla kända och okända i ledningen (och lekmän som jag) för vår världsomspännande ”yogaklubb” som heter 3HO. Viktiga saker ventilerades. Vi har nämligen köpt ett helt splitternytt slott i Frankrike, som skall vara en mötesplats för människor från hela världen. Ett grymt stort renoveringsprojekt och arkitekten i mig kalkylerar att det tar tid från vision till verklighet. Men tid är den enda råvara vi verkligen äger och har, så ingen anledning till oro alls på den fronten.

Jag sprang en sväng i Hamburg också :o

Har nyss hämtat min lärare Bhai Himat på flygplatsen och vi har två intensiva veckor med undervisning i Göteborg och Falsterbo att glädjas över. Varen icke oroliga, däremellan hinner jag meditera o träna. Kan dock bli bristfälligt med datatid.

Kärlek och tålamod

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.