*Först en liten Rosa Rosett, som påminner om att tiden är inne att anmäla sig till Sinnesfrid i Juletid den 6/12 och Yoga med Bhai Himat den 19/11. Sedan vill jag meddela att jag flyger tidigt till Hamburg i morgon bitti för 2 dagar av arbete och möte tillsammans med 12 andra yogamänniskor från USA och Europa. Sammankomsten är ett planeringsmöte (Advisory Team Meeting) inför nästa års Europeiska yogafestival och framtiden för 3HO Europa. Känns högtidligt att få träffa de stora ”yogahövdingarna”. Här kommer en liten mysigt flummig filmsnutt från förra sommarens yogafestival så länge.

  1. Sat Nam, Jona och tack för filmen! Härlig stämning i den
    och man blir sugen att åka dit. Ha det gott sålänge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.