Bor mellan två hav, tja eller det är samma hav fast norr och söder om en liten landremsa. Det är bara en dryg kilometer mellan den vågiga blåsiga stranden på bilden ovan och den bleka solnedgången över Öresundsbron på bilden nedan. Jag älskar att springa och leva här där haven möts. Mitt sinne följer havet i rörelse, flyktigt oroligt när blåsten tilltar, som i början av veckan och stilla stabilt nu när lugnet sänker sig och söndagskvällen träder in. Det är fullmåne, så i natt lär det bli det dåligt med sömn och mycket meditation…

*Om du klickar på bilden ser du att det inte är hajfenor som dyker upp utan svanarna som doppar ner sina smäckra halsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.