Får lov att dra om spåret varje gång, då det raskt yr igen över natten och ingen annan skåning verkar vilja hjälpa till med att dra lasset här i Höllviken. Det går förvånansvärt smidigt ändå, skönt skjut och glid, speciellt med tanke på att jag är inbiten slalomåkare. I mina mest högtravande stunder börjar jag fantisera om Vasalopp och blåbärssoppa. What do you say dear coacht? Is it ok to throw some cross-country skiing in the mix?

I dag har varit en enda låååång session framför kameran inför ”tvåan”. Vi frös halvt ihjäl oss på en skånsk åker i snöstorm. Mest synd var det om fotografens fingrar. Sista timmen fick vi ta till det tunga artilleriet. Vi slog till med en jätteespresso. Eftersom jag aldrig dricker kaffe, ger det en trippeluppiggande effekt och jag leviterar utan problem. Dessutom uppenbarar sig både Durga, Shiva, Siri Chand och fan och hans moster… Ja jävlar! Ilsk och synsk blir man också av kaffe.

6 december klockan 20:30 blir det Sinnesfrid och andra bullar. Varmt välkommen med din anmälan och egen t-mugg.

Kramar i Pulversnö

Jona

  1. Hej Jona
    Tänkte bara tala om att du är hjärtligt välkommen till mig ifall du får för dig att göra din fantasi till verklighet eftersom jag bor på Sollerön 13km från Vasaloppsmålet:)) kram kram
    Ps. det ser riktigt trevligt ut, ditt arbete med ”tvåan” lycka till ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.