Sasha, Sandra, Maria, Pernilla, Krille, Therese och Jackie-spökhunden. Vicy, Lotta o Terje väntar redan i soffan och någon måste ju även ta bilden.

Lovely lördag och vi springer en mysig entimmesrunda och rundar av med bastu, risgrynsgröt o lussebulle. Vaknar av att regnet smattrar mot taket, fyra plusgrader ovanpå det och den Skånska vintern verkar vara slut. Här är det snabba kast mellan vinter och vår, men himlen är vackert vit och mina triathlonvänner är inte allt för besvikna över att den utlovade snörullningen efter bastun uteblir.

Hey Hyacint!

Jona

  1. Men jisses! Grönt! Nyss åkte du ju skidor! Men inte mig emot. Nästa helg kommer jag ner och lite fast mark under fötterna skulle vara riktigt trevligt. :-) Hur som helst så verkar ni ha haft ett supermysigt pass! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.