Tadaaa!!! Äntligen har jag hittat en skidkamrat. Stilla snöfall och jag får hjälp att spåra. Vi glider fint på en millimeter nysnö ovanpå hård skare. Knäpper på skidorna vid husknuten och några stavtag senare hittar jag Sandra på stranden. Välkommen till skidklubben. Klicka på bilden för att se närbild på fina flingor och en väldigt vacker Skånska på väg mot Vasalopp. Vi fick en grymt mysig runda och är numera båda rörande överens om att vi har stor talang för det här med skidåkning… Man blir sval och skön i sinnet och varm och go i kroppen. Nästa gång blir det apelsin och varm choklad på slutet.

Sov gott – snart fredag.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.