Celebert besök och mycket kärlek när Ingmarie Nilsson är i Skåneland, numera även kallat Nya Norrland. Det kanske inte var planerat att löpningen skulle bli riktigt så här blossande röd, men gentlemannen som matade ankorna i viken bakom och snällt fick hoppa in som amatörfotograf råkade komma åt någon ny spännande inställning på mobilkameran. Så kallat Infraröd. Vi är ganska fina ändå eller vad tycks? Fram för allt väldigt pigga och de röda näsorna är inte alls lika framträdande som vanligt. Dessutom har Öresundsbron ett fint symbolvärde i bilden, för här byter vi nämligen erfarenheter, här slår vi kloka huvuden i hop, bryter ny mark, här bygger vi broar mellan löpare och triatleter, mellan Stockholm och Malmö. Fick dock tyvärr vika ner mig på slutet och åka hem till Höllviken att slicka mina sår, då Ingmarie ville dra ut lite på långpasset och ta sig över till i princip Danmark innan hon var helt nöjd med sitt förvärv.

Varma adventskramar – jag hämtar mig nog snart.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.