Stjärnhav på Vellingeblomman.

Natten som gick var magisk. Jag var tvungen att putta på Janne för att peka på månen och venus och snön och allt som gnistrade och glimmade, men han var måttligt begeistrad verkade det som. Lite trött på morgonsimningen sen. Stack ut nosen en sväng även senare, springa var tanken, men blev mest kall om rumpan. Stearinljusen brinner dygnet runt nu och det börjar kännas extra varmt och mysig i stugan i takt med att julefriden sprider sig ända uti fingerspetsarna. Vi firar hemma och tar det som det kommer med mys och mat. Mest med ro. Glad om jag lyckas få ut ungdomarna på en promenad till stranden, men det är inte hela världen om vi fastnar i soffan hela dagen. Lördag -måndag kommer jag att köra en tredagars spinningkavalkad på Formtoppen för att bränna lite. Varje morgon runt 9. Varmt välkommen om du vill :)

Puss på nosen

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.