Atleticum Malmö. Skönt att springa inne när det är askallt ute. Fast att stiga in på en arena är alltid förenat med en viss bävan och nervositet från min sida. Kroppen minns tidigare pass med inslag av mjölksyra och hjärnan startar den inre dialogen. I dag skulle det dock inte vara så tufft, bara ett “litet löptest” för att se utvecklingen. Först uppvärmning med diverse skojiga inslag och sedan 32 varv runt runt runt runt. Jag kontrollerar tid och puls med jämna mellanrum enligt order från Coach och ökar farten efter halva sträckan. Piiip. Klockan stannar där. Antecknar duktigt. Vetenskap. Bättre än förra gången, men fortfarande långsamt. Glad så länge det går framåt.

Goder afton önskar Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.