Försov mig kungligt. Därmed hanns det varken yogas eller mediteras i morse. Det känns otroligt konstigt att bege sig ut i världen utan meditation, som att lägga sig utan att borsta tänderna, fast skitigare. Ofräscht. Vi har våra ritualer, och det är fint när de fungerar, men man ska inte bli beroende och inbilla sig att världen går under när man missar. Efter den uteblivna meditationen var det dags att hålla spinning och salen var full av triatleter, cyklister, muskelbyggare, pensionärer, ungdomar och allehanda löst folk och fä från obygden. Ganska brokig församling, men med en gemensam längtan att svettas och brinna på annandagsmorgonen. Jag älskar dessa människor, mina vänner i träningsvärlden, en bekymmerslös värld. Några fula finska svordomar undslapp mig i stridens hetta och ekade ut i högtalarsystemet. Det är konsekvensen av utebliven meditation i kombination med adrenalin i kroppen. Det bildas ett gift i blodomloppet och man blir både lite småarg och instinktstyrd. Kyler ner mig med en istapp. Jag ber så mycket om ursäkt för att jag hädat.

God fortsättning – i morgon är en annan dag.

Jona

  1. Aaaah! jag sov med på tok för länge! men det var himla skönt… :) har slöat mellan träningspassen så mycket att jag nästan fått rumpskav! Skulle lätt kunna hamna i lättjas träsk. Vilken tur att det är måndag i morgon. ;-) och ibland tror jag det är bra att vara lite extra adrenalintriggad. :-)

  2. jo adrenalin behövs när man ska jaga bort tigrar och sånt från grottan :o
    God fortsättning på dig kära Ingmarie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.