Så var det vanlig tråkmåndag igen. Vi muntrar upp oss i Spinningsalen. Det är Snygge-Björn, som kör sammanbitet och stirrar ner i backen. Det är alltid lika glada och oförskämt pigga Ola med mysigt morgonrufs. Det är Henric längst fram med obefintligt underhudsfett, som småfryser förta tre minutrarna. Det är gourmetcyklisten Peter. Längst bak i klassen sitter starka Christer och hans bror och de stökar till stämningen och sprider oro som vanligt. Lite på kanten sitter en X-hockeyspelare och på andra sidan en X-fotbollspelare med grymma lår. Insprängt band tupparna har vi alla sega, starka, snabba, snygga kvinnor som sprider ljus och kärlek i församlingen. Tillställningen vänder snabbt från missär till hopp och tro i takt med att endorfinerna tränger sig ut ur porerna. Tack alla nämnda och onämnda för tre glädjerika mornar. Puss och god fortsättning önskar vi eder alla. Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.