Det där skulle föreställa en fanfar. I dag tog jag ledigt från jobbet, fick undsättning av en jättebra yogavikarie och drog i väg på en liten Road Trip till Trek i Halmstad. Trek mina vänner är ett världsberömt cykelmärke. Lite som Audi kanske. Jag är inte alls intresserad av bilar och äger ingen för den delen heller, men cyklar kan jag inte få nog av. Känner genuin kärlek för detta fenomenala ärkemiljövänliga fordon!


Inne i denna coola byggnad finns mycket spännande saker i stål, aluminium och karbon. Här har jag glädjen att träffa experten Oskar som visar mig de senaste värstingmodellerna och tar olika intressanta mått på mina fötter, axlar, ben och avtryck på sittben med en rolig liten platta. Cyklar måttanpassas alltid till sin förare.


Madone heter denna goding.


Och här har vi den Svarta Hingsten med den snabbaste geometrin.


Detta mina damer och herrar skall föreställa mina ben. Under lågsäsong. Till våren ska de dra tunga växlar i mången mil och fortsätta utan klagomål tills döden skiljer oss åt. Tack tack benen! Tack på förhand så länge det varar. Jag är er evigt tacksam.

God kväll mitt herrskap- tack för ordet.

Jona

  1. Woha vad spännande! Och vad roligt att du varit i min gamla hemstad. Våra vägar korsas mer och mer. :-) Snart ska våra ben drillas i hop. Längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.