Vet inte alltid vart jag är på väg eller vad som väntar vid den gryende horisonten. Lever på efter bästa förmåga som vi alla gör på denna runda jordglob. Jag har haft ofantligt mycket tur som fått möjligheten att leva mina drömmar med familj, arkitektur, driva yogaskola och resa runt och idka idrott som jag älskar. Två första veckorna av 2011 är nu snart på banken och mer skall komma. Ser oerhört mycket fram emot att sätta igång undervisningen igen på måndag i Höllviken och Falsterbo, yoga på företag, lärarubildningen, retreat i Portugal, Mallorca och gästspel i andra svenska städer. Känner spänning och entusiasm för en uppryckning på tävlingsbanan senare i år. Titulerar mig numera Gourmet-triathlet och kommer därmed selektivt att välja godbitar, ett fåtal välvalda intressanta tävlingar,  som ger mig spänning och glädje. Förhoppningsvis också en bra placering om gud så vill.

I dag har varit en fantastisk fin och välbalanserad träningsdag. Yoga med vänner i gryningen. Frukost i lugn och ro, lite jobb vid datorn, ett långt simpass. Och som kronan på verket en stekande het springtur när solen stod som högst. Vägarna kring Playitas är mysiga för fötterna och sinnet. Det går antingen uppför eller nerför och ges inte mycket utrymme till avslappning. Resten av dagen mest i viloläge fram tills kvällsyoga. Mätt, belåten och innerligt tacksam. Nu sova hårt, i morgon ska vi cykla söderut tills vägen tar slut.

Tack för att Du läser, följ Dina drömmar.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.