Helan mötte Halvan. På tal om högre makter. Jag sprang på min bästa marathonväninna Ingmarie utanför Eriksdalsbadet. Pang! Mitt i min nästsista tvåhundring när jag nästan höll på att avlida av bentrötthet. Blev pigg på en sekund igen. Så himla härligt och så himla otippat och det blev gemensamt inträde till badet sedan. Lägg märke till att vi båda matchar i blått! Hej gott folk! Ursäkta min frånvaro. Mediterat med Guru Dev på Rootligt i Stokholm. Helt naturligt att ni inte vet var ni har mig – ena dagen far jag runt på en cykel och i nästa ögonblick sitter jag på en kudde och mediterar 24-7. Så är det. Kanske var det enklare på den tiden när jag delade in min hemsida i tre delar, yoga, sport och meditation. Då kunde man välja vilken del av Jona man ville ha.

Ur meditationen tankar jag energi till allt det andra. Familj, vänner, undervisning, föredrag, träning, triathlon, mat, sömn. Meditationen ger mig all kraft. Stor kram. Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.