Inspirerad av Pedalatleten, som cyklar hela tiden, rockade jag Romelåsen i dag. Antog utmaningen att fälla ”Big-Five”- fem fina backar. Självklart finns det en attraktion i alla utmaningar, stora som små, men jag är inte intresserad av längst, högst eller snabbast just i dag- jag vill bara vara ute. Det gick lätt, annars hade något varit gruvligt fel, med tanke att jag nyss varit på Fuerteventura och cyklat Enorma backar i jämförelse. Mötte en cyklist i Blentarpsbacken, men historien förtäljer inte vem det var. Svårt att känna igen påpälsade cyklister så här års… Om de inte skyltar tydligt med sponsorer och sånt, som den glada klunga från Trelleborg, som jag hakade på tidigare i veckan. Mellan jobb&yoga har jag hunnit cykla riktigt bra, 3 pass med varierad längd och intensitet och ett pass inomhus. Lite löpning, styrka och sim på det och saken är biff. Skål för solens återkomst!  Nästa vecka ses vi igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.