Vi har obegränsat med livsenergi. Kraft får vi genom ett meningsfullt liv. Hitta passionen! 4goodkväll Express Your Self på Malmö Börshus den 16 februari. Utåt verkar jag kanske ärkesocial, men sanningen är att det behövs lock, pock och mantran för att jag ska komma ut ur grottan hemma i Höllviken för att mingla och ställa mig på en scen med 300 pers i publiken. Att  undervisa meditation är mjukt, metodiskt – en lugn överföring av uråldrig visdom från lärare till elev. Det är som att sitta och mysa i värmen vid lägerelden. På scen famlar jag runt i en djup ocean. Men jag älskar hav och att simma på djupt vatten är en av mina starkaste grenar. Malmö Börshus i går tillsammans med Morgan Alling och Mia Törnblom och en fantastisk publik. 4good stod för ett proffsigt arrangemang med ljud&ljusshow, sponsorer, goodiebags, utlottningar och hela baletten. Morgan & Mia värmde upp publiken oerhört bra. Inspirerande att lyssna till professionella talare med livsvisdom, närvaro och humor. När det var min tur att ta scenen spelades “Let The Sunshine in” och pulsen gick upp till 80% av min maxpuls. Jag skojar inte, hade pulsband på mig, så det finns som en pulskurva svart på vitt här i min dator. Huvudet var medvetet och klart – men hjärtat var helt vilt. Shit vilket drag!  Vad vi pratade om… hmmm om att Expressa Sig Själv.

Tackar och bockar

Jona

 1. Så roligt att se dig dansa med “de stora elefanterna”. Guruganesha satt nog på din axel hela kvällen.

 2. Verkar ha varit en härlig kväll! Ni ser helt fantastiska ut på bilden från scenen. Sat nam. Hoppas på att något liknande ska komma hit till Visby, vi är många som längtar. / Anita

 3. Jag var där, helt magiskt, vilken utstålning!
  Tusen tack min kompis blev även hon helt
  hänförd. Ses igen!
  Kram
  Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.