Ibland handlar det om att möta motvinden och streta vidare. Man går upp, mediterar och tar på hjälmen helt enkelt. Man välkomnar sitt motstånd oavsett vad. Veckans idé var att hålla kvalité på ALLA pass. Bra kvalité är inte snabbt, snabbare, snabbast utan att ligga i rätt intensitetszon. Ingen fotografering i farten, inget mellansnack eller långa sega byten. Fokus. För att göra det hela lite mer intressant, lyckades vi pricka en vecka, som sammanföll med den årliga 5-dagarsstormen i Skåne. Stormen, som är till för att gallra bland trädstammarna.

Hur gick det? Jo. Jag har mött på motstånd och motståndet sitter i hjärnan. Har yogat, simmat, cyklat & sprungit stabilt, men själva startsträckan har varit lång. Det tar en halvtimme att ta på femton vind- och vattentäta lager och när jag ska ut genom ytterdörren kommer jag på att jag måste fixa med diverse överlevnadsprylar som klocka, mobiltelefon, vatten (som fryser till is) och prat med Janne om den ekonomiska situationen i Danmark. Vips, där försvann en halvtimme till. När jag äntligen har börjat träna har det gått duktigt bra. Motorn kör igång. Kroppen känner inget motstånd. Jag har inte ens frusit. Det är nog säkert nyttigt att korsa gränsen och utforska den ”andra sidan” ibland. Det kanske inte är så kallt i Sibirien after all?

Sweet. Ha en härlig weekend. Nu ska vi fira sportlov genom att ta lov från sport.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.