Sovit otroligt skönt, gott och drömlöst. Gjorde säkert väldig nytta med all mys och mat kvällen innan. Hur beter man sig på SPA? Man glider runt i morgonrock, ligger i fostervatten, lyssnar till skvalpig musik, dricker apelsinvatten och bläddrar förstrött i en tidning. Fånigt och fnittrigt i början, men Josey o jag landar i bastun och njuter massor av massagen. Just njutning är något jag borde öva på betydligt oftare. Träning är hårt, njutning är lätt. Utvilad, vitaliserad och välgödd ger jag mig ut på en hemlig löprunda innan någon annan vaknar. Inget hårt alls i min löpning i dag, ren vilolöpning – träning är  en sann njutning.

  1. Jag är lika skadad som du, njuter av hård träning. Kan få ståpäls av det.
    Men njutningen är också stor efter det hårda, på bänken, i bastun eller idisslandes mina spenatblad för energipåfyll.

    Eller att få lägga sig ner på en gräsmatta i solen efter 6h i en cykelsadel :)

    Skepp å hoj, kan vi få plusgrader snart???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.