I Algarve för en förlängd helg som det heter i branschen. Vi kom i går. Dricker en kopp. Kaffe är en dryck att ta till vid riktigt festliga tillfällen och i min lilla personliga värld är det fest nu. Känner mig euforisk i hela kroppen efter en galet grön träningsrunda. Det är ögonbedövande frodigt i Portugal…

Efter yogameditationfrukost och lite jobb cyklade vi i väg, mannen o jag. Mot Tavira, upp över berget, nerförsbacke hem. Samma gamla runda, som vi cyklat i över tio år. Vi kom in på absurda samtal och jordbävningar, funderade på om Atlanten skulle komma upp hela vägen till huset. Sist här var jordbävning var på 1700-talet och den efterföljande tsunamin svepte med sig många fina byggnader…

Springa fick jag själv. Detta är delar av rundan, som  letar sig in bland gårdar och apelsinodlingar. Blomstring, föryngring, förnyelse. Humlesurr och kvitter ligger i luften. Apelsindoften är nästan kvävande…

Livslevande fast helt slut i kropp efteråt. Kronan på verket är en perfekt söt jordgubbe som jag pallade från svärfars växthus….

Vi ses när jag kommer tillbaka!

Jona

  1. Grön, är en mycket vacker färg att längta till. Här i Visby börjar dom första små vårblommorna att titta fram över en jämnbrun mark. Skönt att se livet komma tillbaka och naturen sakta vakna….. :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.