Snygg svettig trio tar kort fikapaus på gården

Jag är nog ingen finsk ensamvarg trots allt. Det kan vara väldigt rogivande att harva själv i eget tempo, men ingenting slår skönt sällskap. Som gourmétriathlet tar jag alla chanser att samtala mig igenom ett träningspass. Vi stämde träff i Tavira med Camilla&Co, som håller läger på en turistort i närheten, och tog den krokiga turen in i det verkliga, sanna mysiga Algarve.

Senare fick det bli en efterlängtad sväng till Atlantens strand. Ovanligt lugnt och stilla denna kväll. Inga stordåd eller bestående historiska kapitel har skrivits av mig i dag, men jag känner mig otroligt lyckligt lottad att få avsluta ännu en dag med en känsla av mening och sammanhang. Rofyllt. Tack – gonatt! På måndag är jag tillbaka på jobbet igen!

Jona


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.