Vägen hemåt från Portugal började med ett brickpass cykel + löp. Brick betyder visst tegelsten. Jo, det finns mycket fikonspråk inom triathlon liksom i alla nördiga kretsar för inbördes beundran bland likasinnade. Just brickpass innebär att man staplar cykling och löpning ovanpå varandra, tränar två grenar utan paus. Plötsligt gick det upp för mig med extra tydlighet vad som menas. Insikten slog i huvudet som en tegelsten. Rullade in, växlade ner, hoppade av och bytte skor. Med ben tunga som tegelstenar sprang jag iväg på den sista rundan runt byn. Tröstar mig en aning med att backar suger mer än Skånsk flackmark. Japp, jag är absolut bäst på att hitta fullt godtagbara ursäkter.

Hemma nu. Varmt välkommen på yoga i kväll!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.