Helst tar jag cykeln, näst helst tåget. I morgon ska jag till Alingsås och föreläsa, men eftersom jag har en del möten och mys på morgonen hinner jag inte cykla. Tåget funkar inte heller för jag måste hinna hem till morgonsimmet med Lotta & Company i Trelleborg på torsdagsmorgonen och sista tåget hem från Alingsås går innan jag börjat snacka ens en gång. Bil får det bli. Har lagt in en ansökan hos mannen min och han har lovat låna ut sin. Äger ingen bil, däremot några stycken väldigt fina cyklar. Väldigt förtjust i den här nya Madammen. Höjder henne till skyarna faktiskt. Direkt när jag satte mig på henne stegrade hon sig av glädje och vi är rent ut sagt grymma ihop. Lever dubbelliv, snorar på cykeln på förmiddagen och sitter graciöst i yogasalen eller står i talarstolen på kvällarna. Både och. Varje kväll är det något giv denna vecka med avslutning på fredag med Yoga&Meditation i Malmö. Det ska blir riktigt spännande. Rapport följer – tills dess – cykla på. Puss Puss/Jona

Fotograf är Ulrika Vendelbo

  1. Hej, Jona :)
    Bor i Alingsås och var på den härliga Shine On kvällen, så jag vet att du lyckades ta dig hit med bil ;) Och vilken underbar kväll det var! Helt tack vare dig, vill jag säga. Tack för all inspiration, styrka och glädje du delade med dig av. Som vårsolen själv strålade du ifrån scenen. Här får du en liten solstråle tillbaka från mig. Må gott och ha en underbar vår =D

    Kramar, Alice i Underlandet ¤

  2. Vilken härlig och underbar energi du delade med dej av….Jag lever på den än och går med stort leende på läpparna. Må Gott!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.