Holá Amigos! Befinner mig på Mallorca. Tanten och Trek blev en fullträff. Jag känner så här. Jag har ett liv på mig att leva och verka, så varför inte cykla på en tempocykel innan det är för sent. När jag tävlade som värst hade jag inte råd, nu har lyckliga omständigheter, tur och skicklighet gjort att jag har världens snyggaste cykel att rida. Lägg märke till den vita strålande färgen – detta är en specialbeställd Yoga Guru Bike.

Detta är en raksträcka. Nerför i serpentinerna kände jag mig något defensiv,  så det blev inte att jag tog upp kameran i farten direkt, men vi ska ut i morgon igen, och prova våra vingar. Jungfrufärden i dag tog mig runt tävlingsbanan för Mallorca Halvironman. Spännande i början och full koncentration, tog en stund att vinna varandras förtroende.

Här myser vi.

Mycket meck med en ny cykel i början, det behöver skruvas både här och där för att få allt att klicka perfekt. Låt mig få presentera Horst. Hittade honom i en cykelaffär i Can Picafort där vi bor. Glad att han ställde upp som stand in mekaniker. Växlarna spinner nu fint och ledigt tack vare hans kunniga handlag.

Tack för ordet och tusen Tack Trek, Höllvikens Cykelaffär, huvudmekaniker Oskar  och stand in Horst!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.