Kände mig konstigt jäktad när jag mediterade på hotellrummet i morse. Tankarna var intensiva och rastlösa. Snabbt byte till löpning. Mitt under rundan frågade jag en kvinna i förbifarten vad klockan är och skyndade mig sedan vidare för att “hinna” byta om till cykel. Stopp nu Jona. Har många dagar på mig här! Inser plötsligt att det är latent stress som kommer upp till ytan när jag byter miljö. Dåliga mönster måste brytas direkt. Cykelturen fick därför bli manjana, spontan och njutningsfull. Cykeln funkade som en gud och jag var ute ända till kvällen. Den lugna inställningen till trots, tror jag att jag har satt nytt hastighetsrekord!

Friden har infunnit sig nu. I alla fall för en stund.

Manjana!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.