Kände mig fräsch och frisk hela loppet och det räckte gott och väl till första plats i min kategori kvinnor 40 och dessutom till 4 plats av alla kvinnor totalt. Jag hade sällskap av Tommy från Stockholm som också kammade hem segern i sin klass.

Simning. Vi fick hoppa i från kajen och simma ut till startlinjen mellan två bojar. Startskottet gick i form av en högt ljudande siren och tävlingen kunde börja. Fick bra flytt direkt, skön känsla i havet, kunde glida fram i skummet av alla andra tävlande. Upp från vattnet på en ramp och där stod starka karlar och hivade upp oss.

Cykling. Fantastiskt vacker bana, avstängd för all trafik i båda riktningarna hela vägen runt. Hett och soligt och kuperat. Höjdpunkten var en riktigt tuff klättring upp till klostret San Salvador med efterföljande slalomåkning nerför. Cykeln gick som en gud och jag kunde plocka placeringar på slutet ner mot havet.

Löpning. Ut till fyren i Portocolom och tillbaka, kände mig hyfsat pigg, men hade svårt att mana mig själv till att lida och öka tempot även fast jag intuitivt kände att jag nog både borde& kunde springa fortare. Hade dagen till ära lämnat klockan hemma faktiskt, ville tävla helt på känsla.

TriStar Mallorca var en otroligt professionellt arrangerad tävling, som jag verkligen kan rekommendera om man råkar vara här i krokarna. Mycket glamour rakt igenom. Jättenöjd verkligen, det är roligt att vinna, men största personliga vinsten är att vara tillbaka på banan igen efter mitt långa uppehåll sedan VM Hawaii 2008 med glädje, go känsla och utan krav, prestige eller prestation.

Glad go kram

Jona

  1. Hej du glada! Det var som…Stort grattis! Här sliter en annan med stolen och kamelen så springer du och vinner Triathlon igen.
    Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.