Hoppas springa i mål. 360 atleter skall köra TriStar Mallorca i morgon. Favoriter är:

 • Chris MCCORMACK (AUS)
 • Normann STADLER (GER)
 • Olivier MARCEAU (SUI)
 • Marcel ZAMORA (ESP)

Jag anmälde mig spontant till tävlingen, eftersom jag “ändå är på plats”. Det är bara ett kort race för min del: 500 meter simning, 50 km cykel och 5 km löpning, men jag kommer nog att bli duktigt trött ändå. Har förberett mig i dag med en lätt ledig löprunda i soluppgången, registrerat mig och simmat banan i Portocolom. Känner mig fräsch och frisk, men spänningen stiger och fjärilarna fladdrar i magen. Återkommer med fullständig rapport.

Ska göra mitt bästa.

Jona

 1. Lycka till Jona!!!

  Vad härligt allt ser ut! Fy fasen vilken hoj!
  Du är på gång igen ser jag!

  Kram från Ulrika

 2. “Bättre än en lång förkunnelse är ett enda lugnande ord.”

  Det är ju bara en tävling Jona…
  Fjärilar är dina vänner!
  Du “äger”…

 3. tack tack, stödet över nätet är mer värt än ni anar mina kära vänner!!! Ses snart på hemmaplan :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.