Sue o jag vilar i vitsippehavet. Boken ”tvåan” kommer ut lagom till jul, men eftersom jag har svårt att hålla mig länge, kommer här en liten bild, som inte kommer att tryckas. Jo det var både mysig och skönt tills fotografen tyckte jag skulle ha skorna under huvudet så att blixten inte träffade rakt i näsborrarna.

I dag har av varit en extra rolig dag i livet av yoga-simma-springa-cykla. Äntligen äntligen har vi startat med kundaliniyoga och meditation i Malmö i mysig sal med havsutsikt. Nytt och spännande. Vi var alla helt inne i yogan direkt, kul med så dedikerade elever på en introduktionskurs. Denna grupp kommer att levitera innan juni var så säkra. Mer positivt i dag var att löpsteget var ovanligt lätt och simningen flöt utan några drunkningsolyckor. Ge mig några år till, så kan jag nog komma i form tills jag fyller femti.

Puss o gonatt – i morgon far jag till Mallorca över helgen bara. Tävling på gång.

  1. Spännande! Tills dess njuter jag av Janesh Vaidyas Ayurveda för ditt sinne. Rekommenderas varmt! Soliga kramar/ Frida, som blev väldigt inspirerad av din blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.